ARCHIEF: Paul Weymeersch lanceert zijn 4de bier: de Stien Quadruppel
Volledig scherm
ARCHIEF: Paul Weymeersch lanceert zijn 4de bier: de Stien Quadruppel © Didier Verbaere

Stien Bier scoort dubbel goud op European Beer Challenge in Londen

WetterenHet Wetterse streekbier Stien Tripel van Paul Weymeersch heeft de hoogste onderscheiding behaald met een dubbele gouden medaille op de European Beer Challenge in Londen.

 1. Volleybalclub en rugbyclub slaan handen in elkaar voor beachtornooien op unieke locatie: “Leuk om dit samen te kunnen organiseren en onszelf te versterken”
  Berlare/Zele

  Volleybal­club en rugbyclub slaan handen in elkaar voor beachtor­nooi­en op unieke locatie: “Leuk om dit samen te kunnen organise­ren en onszelf te versterken”

  Volleybalclub JTV DERO uit Zele en Berlare en rugbyclub BrigandZE zullen dit weekend en volgend weekend samen hun beachtornooien organiseren op een zelf aangelegd zandveld aan de festivalhal in Berlare. Op deze unieke locatie slaan beide ploegen de handen in elkaar voor een leuk evenement. “Het is leuk dat twee lokale sportclubs deze samenwerking kunnen doen", zegt Wim Van Hecke van BrigandZe.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?