Ambiance na de 2-0 in België - Rusland aan Het Prullenbos in Wetteren.
Volledig scherm
Ambiance na de 2-0 in België - Rusland aan Het Prullenbos in Wetteren. © Didier Verbaere

Sfeervolle eerste match voor Rode Duivels op Het Prullenbos (en ook publiek is matchwinnaar)

WetterenDe sfeer zat er op de eerste match van onze Rode Duivels tegen Rusland meteen goed in op het recreatiedomein Het Prullenbos in Wetteren. Daar volgen 270 fans de match op twee grote schermen aan de oevers van het meer. En het publiek is man van de match met een feilloze prestatie om de regels te volgen. 

  1. Francis Van Den Abbeele zet belangrijke stap om drooglegging polder in Berlare tegen te houden: “Belangrijke overwinning voor de natuur”
    Berlare

    Francis Van Den Abbeele zet belangrij­ke stap om droogleg­ging polder in Berlare tegen te houden: “Belangrij­ke overwin­ning voor de natuur”

    Al meer dan tien jaar voert Francis Van Den Abbeele uit Berlare, samen met zijn advocaat, een 'kruistocht’ tegen de plannen die de provincie heeft met de polder aan de Waterhoek in Berlare. Het gebied van meer dan 7.000 hectare bevat vochtige en natte gronden, maar de provincie wil deze volledig droogleggen. Francis tekende beroep aan bij minister Zuhal Demir (N-VA) en krijgt gelijk. Hierdoor moet men met het dossier van nul herbeginnen en wordt de kans op een volledige drooglegging bijzonder klein.