Schoolkinderen Sint-Jozef planten nieuw bos in wijk den Anker aan

Wetteren/OosterzeleZo’n 120 kinderen uit de Sint-Jozefbasisschool in Wetteren en hun leerkrachten planten vandaag 1550 bomen in de Moortelbosstraat aan de wijk Anker in Oosterzele.

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Zeg vaarwel tegen je ‘Movembersnor’: bij deze barbiers in de regio Gent zit je goed voor een professionele scheerbeurt
  PREMIUM
  Gent

  Zeg vaarwel tegen je ‘Movem­bersnor’: bij deze barbiers in de regio Gent zit je goed voor een professio­ne­le scheer­beurt

  In november lieten wereldwijd heel wat mannen hun snor staan. Met ‘No Shave November’ of ‘Movember’ proberen ze het bewustzijn te vergroten over prostaatkanker, teelbalkanker en de gezondheid van de man in het algemeen. Nu december gestart is, is het misschien tijd om afscheid te nemen van die snor. Voor alle mannen die hun snor vakkundig willen laten afscheren of bijscheren hebben wij alvast zeven barbiers in de regio Gent opgelijst.