Burgemeester Alain Pardaen lost het eerste schot op de schieting in de Kortenbos.
Volledig scherm
Burgemeester Alain Pardaen lost het eerste schot op de schieting in de Kortenbos. © Didier Verbaere

Schieting en paardenommegang in Massemse Kortenbos

Massemen KortenbosDit weekend geen Oogstfeesten in de Massemse wijk Kortenbos maar er was toch wel wat ‘Oogstfeest-sfeer’ in de wijk met een schieting op de liggende wip en een paardenommegang.

  1. HUIZENJACHT. Petegem-aan-de-Leie, de grootste deelgemeente van Deinze: “Voor een kwalitatieve nieuwe rijwoning betaal je meer dan 300.000 euro”
    PREMIUM
    Deinze

    HUIZEN­JACHT. Petegem-aan-de-Leie, de grootste deelgemeen­te van Deinze: “Voor een kwalitatie­ve nieuwe rijwoning betaal je meer dan 300.000 euro”

    Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale vastgoedmakelaar. Deze week: Petegem-aan-de-Leie bij Deinze, een deelgemeente met drukke gewestwegen, een treinstation, uitgestrekte woonwijken, industriezones en veel sportfaciliteiten, maar zonder echte dorpskern. “Een deftige villa of ruime bungalow vind je bijna niet meer onder de 400.000 euro”, zegt Rik Schepens van Vastgoed Schepens Deinze.