Schepenen Piet Van Heddeghem en Robbe De Wilde.
Volledig scherm
Schepenen Piet Van Heddeghem en Robbe De Wilde. © Groen&Co

Schepen Robbe De Wilde neemt mobiliteit over en schuift communicatie door naar Piet Van Heddeghem

WetterenGroen&Co wisselt enkele bevoegdheden in het schepencollege van Wetteren. Schepen Robbe De Wilde neemt mobiliteit over van collega Piet Van Heddeghem. Hij neemt anderzijds de thema’s communicatie en participatie over. Piet vervangt ook Robbe in het directiecomité van het AGB.

 1. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.
 2. Festivaria weer van start, ook dochter van bezieler Luc Vernimmen speelt mee: “Papa zo plots verloren, al weet ik zeker dat hij van ergens toe zal kijken”
  PREMIUM
  Berlare

  Festivaria weer van start, ook dochter van bezieler Luc Vernimmen speelt mee: “Papa zo plots verloren, al weet ik zeker dat hij van ergens toe zal kijken”

  Festivaria, het bekende openluchtspektakel met theater en dans, gaat vrijdag weer in première in Berlare. Het stuk heet deze keer ‘Singin In The Rain’, en wordt al zeker voor Livia Vernimmen (47) een bijzondere editie. Livia moest in maart van dit jaar afscheid nemen van vader Luc (73), de bezieler van Festivaria. “Ik heb alles met de paplepel meegekregen van mijn papa”, vertelt Livia.