Raadslid Savas Moschidis wil een nieuw reglement voor de ophaling van huisvuil in Wetteren.
Volledig scherm
Raadslid Savas Moschidis wil een nieuw reglement voor de ophaling van huisvuil in Wetteren. © Didier Verbaere

Savas Mochidis (Open Vld) vraagt aanpassing reglement huisvuilophaling

Raadslid Savas Mochidis (Open Vld) vraag een aanpassing van de reglementen in Wetteren voor de ophaling van huisvuil en het uitschrijven van GAS boetes.

1 reactie

 • drup van den broecke

  2 jaar geleden
  ik heb aan de vorige gemeenteraad de vraag gesteld of ik ook gratis met mijn papier in het containerpark terecht kan in het weekend, omdat ik veelal meerdere weken van huis weg ben voor mijn werk... weet je wat antwoord ik kreeg? stilte alom... geen... lang leve Wetteren. sindsdien ga ik maar papier sluikstorten, enkel documenten waar mijn gegevens opstaan gaan op het werk in de papiercontainer.. polies van wetteren, doe uw werk en maak mij kapot namens de gemeente
 1. Didier (44) en Caroline (42) geven Berlaarse tennisclub tweede adem: “Negen padelterreinen op komst en trainingen gegeven door lokaal toptalent”
  Berlare

  Didier (44) en Caroline (42) geven Berlaarse tennisclub tweede adem: “Negen padelter­rei­nen op komst en trainingen gegeven door lokaal toptalent”

  Didier Mestdag (42) en Caroline Steenhout (42) uit Aalst hebben de Berlaarse tennisclub Chiwawa overgekocht en omgedoopt tot ‘Dropshot’. Het koppel wil de club een tweede adem geven en heeft heel wat plannen. “Zo zullen we tegen de zomer onder andere beschikken over negen padelterreinen", klinkt het. Vanaf 1 mei gaan ze officieel van start.
 1. Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten
  Play

  Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten

 2. Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant
  Play

  Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant