Reveil op kerkhof Wetteren.
Volledig scherm
Reveil op kerkhof Wetteren. © Didier Verbaere

Reveil lokt 400 mensen naar kerkhof

0 reacties

 1. Gemeente sluit illegale hondenkwekerij omdat vergunningen niet in orde blijken, maar eigenaar gaat niet akkoord: “Doen ons best voor alle dieren hier”
  PREMIUM
  Overmere

  Gemeente sluit illegale hondenkwe­ke­rij omdat vergunnin­gen niet in orde blijken, maar eigenaar gaat niet akkoord: “Doen ons best voor alle dieren hier”

  Het gemeentebestuur van Berlare heeft een besluit genomen om hondenkwekerij het ‘Woefkenshof' in Overmere te sluiten omdat er verschillende vergunningen niet in orde zijn. In de buurt waren er ook verschillende klachten van honden. De gemeente schreef de eigenaars verschillende keren aan om de problemen in or de te brengen, maar dit gebeurde niet en daarom werd het bedrijf nu gesloten. “Er is altijd iemand aanwezig om al de honden te verzorgen, ze komen niks te kort”, zegt de eigenaar.
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.