De politie voert gerichte Corona controles uit in de zone Wetteren, Laarne en Wichelen.
Volledig scherm
De politie voert gerichte Corona controles uit in de zone Wetteren, Laarne en Wichelen. © PZWLW

Prostituee betrapt in motelkamer: corona-pv omdat uitoefening contactberoep verboden is

WetterenDe politie heeft afgelopen week in Wetteren een prostituee betrapt in een motel tijdens een gerechtelijke actie. Ze kreeg een corona-pv want sekswerkers mogen momenteel niet aan de slag. 

 1. Johan Van Durme (60) is 20 jaar burgemeester van Oosterzele: “Ik wil het suikerklontje zijn tegen de verzuring in de maatschappij”
  PREMIUM
  Oosterzele

  Johan Van Durme (60) is 20 jaar burgemees­ter van Oosterzele: “Ik wil het suiker­klont­je zijn tegen de verzuring in de maatschap­pij”

  In januari vorig jaar beloofde burgemeester Johan Van Durme (CD&V) zijn inwoners van Oosterzele tijdens zijn nieuwjaarspeech een jaar vol knuffels en feesten. Het moest een feestjaar worden met zijn 60ste verjaardag, 40 jaar samenzijn met zijn geliefde Caroline, waarvan 35 jaar getrouwd, en zijn 20ste verjaardag als burgemeester. Wist hij toen veel dat een virus roet in het eten zou gooien. Samen met ons blikt hij terug én vooruit. “In 2024 wil ik opnieuw kandidaat-burgemeester zijn.”
 2. Merelbekenaars naar Wetteren voor vaccinatie: “We zullen ervoor zorgen dat iedereen vlot ter plaatse geraakt”
  Merelbeke/Wetteren

  Merelbeke­naars naar Wetteren voor vaccinatie: “We zullen ervoor zorgen dat iedereen vlot ter plaatse geraakt”

  Inwoners van Merelbeke zullen zich kunnen laten vaccineren in Sporthal De Warande in Wetteren. Het lokaal bestuur was nochtans voorstander om de vaccins in de eigen gemeente of in Flanders Expo toe te dienen. “We scharen ons achter het collectieve besluit en zullen ervoor zorgen dat alle inwoners van Merelbeke vlot ter plaatse raken”, zegt burgemeester Filip Thienpont.
 1. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen

 2. Wilde achtervolging eindigt in mineur
  Play

  Wilde achtervol­ging eindigt in mineur