Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Politierechter Peter D’Hondt goochelt opnieuw met zware straffen: Patrick P. (27) moet vier jaar naar cel na zoveelste inbreuk

WetterenNa acht jaar gereden te hebben zonder rijbewijs en elke veroordeling naast zich neer te leggen is het genoeg geweest voor politierechter Peter D’Hondt. Hij stuurt Patrick P. voor vier jaar naar de cel. Opmerkelijk: de man kon zijn eigen vonnis niet bijwonen omdat er te weinig agenten beschikbaar waren om hem over te brengen door het bezoek van president Joe Biden. 

  1. Leedse brandweermannen bestrijden bosbranden in Portugal: “Op een bepaald moment kregen we een douche van een blushelikopter”
    PREMIUM
    Lede

    Leedse brandweer­man­nen bestrijden bosbranden in Portugal: “Op een bepaald moment kregen we een douche van een blusheli­kop­ter”

    Bosbranden bestrijden, in Portugal is het in de zomer dagelijks kost voor de brandweer. Gelukkig kunnen de Portugezen daarbij rekenen op hulp uit het buitenland. Ook brandweermannen Michael, Brecht, Bruno, Olivier en Enigo uit Lede gingen zeven dagen aan de slag bij het vrijwillig brandweerkorps Bombeiros Voluntários de Castro Daire. “Hier helpen of daar maakt niet veel uit, alleen zijn de omstandigheden en het materiaal verschillend.”