Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Politierechter Peter D’Hondt goochelt opnieuw met zware straffen: Patrick P. (27) moet vier jaar naar cel na zoveelste inbreuk

WetterenNa acht jaar gereden te hebben zonder rijbewijs en elke veroordeling naast zich neer te leggen is het genoeg geweest voor politierechter Peter D’Hondt. Hij stuurt Patrick P. voor vier jaar naar de cel. Opmerkelijk: de man kon zijn eigen vonnis niet bijwonen omdat er te weinig agenten beschikbaar waren om hem over te brengen door het bezoek van president Joe Biden. 

  1. Eerstelijnszone Dender start opnieuw eigen, lokale reservelijst op: “Kandidaten op QVAX te beperkt om lege plekken in te vullen”
    Dendermonde/Hamme/Lebbeke/Buggenhout/Zele/Berlare

    Eerste­lijns­zo­ne Dender start opnieuw eigen, lokale reserve­lijst op: “Kandidaten op QVAX te beperkt om lege plekken in te vullen”

    De Eerstelijnszone Dender, verantwoordelijk voor de vaccinatiedorpen in Dendermonde en Hamme, start opnieuw een eigen, lokale reservelijst op. Het hoopt daarmee over meer kandidaten te beschikken om de lege plaatsen in de planning in te nemen zodat geen vaccins verloren gaan. De vaccinatiecampagne blijft ondertussen voort denderen. In deze regio is al meer dan de helft van de achttienplussers volledig gevaccineerd.