Aan het station van Wetteren zijn weesfietsen opgehaald.
Volledig scherm
Aan het station van Wetteren zijn weesfietsen opgehaald. © PZWLW

Politie verwijdert een 80-tal weesfietsen aan het station van Wetteren

WetterenAan het station van Wetteren werden door het gemeentebestuur en de lokale politie zo’n 80-tal weesfietsen verwijderd. Weesfietsen zijn fietsen die op het openbaar terrein gestald staan en al langere tijd niet meer zijn gebruikt.

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Volleybalclub neemt uitbating van cafetaria aan sporthal tien jaar op zich
  Berlare

  Volleybal­club neemt uitbating van cafetaria aan sporthal tien jaar op zich

  De gemeente heeft een uitbater gevonden voor de vernieuwde cafetaria aan de sporthal in Berlare. De cafetaria werd in juli vorig jaar nog grondig onder handen gepakt en kreeg een volledig nieuwe look en keuken. Het duurde even voor de gemeente een concessiehouder vond, maar de volleybalclub van Berlare en Zele zal nu voor de uitbating instaan. “Wij zijn hier het meeste aanwezig en een van de grootste verbruikers en dus vonden we het jammer dat de cafetaria leeg bleef staan", vertelt voorzitter Stijn Van Kerckhove.
 2. PORTRET. Oudste inwoonster van Laarne ‘Tante Pie’ (103) overleeft coronabesmetting niet: “Ze had er vrede mee en was klaar om te gaan na een lang en liefdevol leven”
  PREMIUM
  Kalken

  PORTRET. Oudste inwoonster van Laarne ‘Tante Pie’ (103) overleeft coronabe­smet­ting niet: “Ze had er vrede mee en was klaar om te gaan na een lang en liefdevol leven”

  In het Woonzorgcentrum Hof ten Kouter in Kalken is afgelopen vrijdag Adriana Hoogewijs op 103-jarige leeftijd overleden nadat ze besmet raakte met corona. Adriana werd geboren op 2 maart 1917 en was de oudste inwoonster van Laarne. “Jammer dat op die leeftijd dat beest haar nog te pakken kreeg en ze zo moest sterven.” Een portret van ‘Tante Pie’, zoals ze genoemd werd in het wijkschooltje van de wijk Eesvelde.
 3. Scheppers moet afdeling automechanica onmiddellijk sluiten en zoekt oplossing voor 60-tal leerlingen. “Enkele overijverige ambtenaren deden ons de das om”
  Wetteren

  Scheppers moet afdeling automecha­ni­ca onmiddel­lijk sluiten en zoekt oplossing voor 60-tal leerlingen. “Enkele overijveri­ge ambtenaren deden ons de das om”

  De afdeling Automechanica aan de Stooktestraat van het Scheppersinstituut werd gisteren gesloten door de milieudienst van de gemeente Wetteren omdat de (voorlopige) milieuvergunning is verlopen. De afdeling werd er nochtans in 1993 met een geldige bouwvergunning opgericht. De school gaat vandaag op zoek naar een oplossing voor de 60 leerlingen in de afdeling.
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?