De technische dienst in de Peperstraat is het toneel van pesterijen op het werk.
Volledig scherm
De technische dienst in de Peperstraat is het toneel van pesterijen op het werk. © Didier Verbaere

Pesterijen op technische dienst blijven aanhouden: kogelhuls voor diensthoofd

De pesterijen op de technische dienst van Wetteren blijven aanhouden. Afgelopen week vond het diensthoofd zelfs een lege kogelhuls op zijn motor terug met zijn naam op. Dat meldt Het Nieuwsblad. Het gemeentebestuur veroordeelt de feiten. Er werd ook klacht ingediend bij de lokale politie.

 1. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 2. Nieuw Open Vld bestuur zet fractievoorzitter Paul Lauwers aan de deur: “Maar compleet onwettig zonder vergadering, stemming of meerderheid”, reageert Lauwers
  Wetteren

  Nieuw Open Vld bestuur zet fractie­voor­zit­ter Paul Lauwers aan de deur: “Maar compleet onwettig zonder vergade­ring, stemming of meerder­heid”, reageert Lauwers

  De interne machtsstrijd binnen de lokale afdeling van Open Vld in Wetteren blijft aanhouden. Nadat eerder Walter Govaert door de Statutaire Commissie voor zes maanden werd geschorst, zet de nieuwe voorzitter ad interim Hubert Van Wesemael nu met een schrijven gemeenteraadslid Paul Lauwers uit het bestuur. “Maar dat kan helemaal niet zonder een tweederde meerderheid na stemming in een partijbestuur dat trouwens nooit heeft plaatsgevonden”, reageert Lauwers.
 1. Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers
  Play

  Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers

 2. Heb jij de kerstversiering van het Witte Huis al gezien?
  Play

  Heb jij de kerstver­sie­ring van het Witte Huis al gezien?