ILLUSTRATIEBEELD: Kapellendries Wetteren
Volledig scherm
ILLUSTRATIEBEELD: Kapellendries Wetteren © Google Street View

Parket voert onderzoek naar overlijden 26-jarige man drie dagen na ruzie

WetterenHet parket Oost-Vlaanderen voert een onderzoek naar aanleiding van het overlijden van een 26-jarige man uit Wetteren. Tijdens een politie-interventie op Kapellendries, afgelopen donderdagnacht, zakte de man op straat in elkaar. Hij overleed drie dagen later op zondag 16 januari in het ziekenhuis.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. BELOOFD IS BELOOFD. Komt de beloofde evenementenhal er? En wat met de 5 hectare extra bos?
  PREMIUM
  Wetteren

  BELOOFD IS BELOOFD. Komt de beloofde evenemen­ten­hal er? En wat met de 5 hectare extra bos?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd dus voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag een blik op Wetteren dat plannen had voor een nieuwe polyvalente zaal, de grondige renovatie van de oude wijk Stuyvenberg en 5 hectaren extra bos wou planten.