Het geïmproviseerde kamp langs de E40 in Wetteren.
Volledig scherm
Het geïmproviseerde kamp langs de E40 in Wetteren. © Didier Verbaere

Opnieuw geïmproviseerd tentenkamp voor vluchtelingen aan snelwegparking E40 in Wetteren

Langs de E40 in Wetteren is er sinds enkele dagen opnieuw een geïmproviseerd tentenkamp voor transmigranten. Daar houden vluchtelingen op doortocht zich bij valavond schuil en proberen ze ‘s nachts op de parking in een vrachtwagen richting Verenigd Koninkrijk te klimmen. De lokale en federale politie beloven extra controles.

1 reactie

 • DIRK RASSCHAERT

  3 jaar geleden
  En elke dag de boel daar opruimen, zou dat niet helpen ? Een paar cameraatjes of bewegingssensors zodat men onmiddellijk kan ingrijpen bij passage ?
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.