Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Een toekomstbeeld van het project.
Volledig scherm
Een toekomstbeeld van het project. © Durabrik

Op zoek naar een energiezuinige nieuwbouwwoning in een prachtige omgeving? Dan is dit Durabrik-project in Wetteren iets voor jou

Het beste van twee werelden. Dat is wat je van het nieuwe Durabrik-woonproject in Blauwe Paal in Wetteren kan verwachten. “De woningen liggen in het groen en dat terwijl je op een halfuurtje al in Gent bent”, aldus Sara Pollet van Durabrik. Ontdek hier wat deze woondroom nog meer de moeite maakt.

  1. Raadslid Bracke zet recordaantal van 44 vragen op  agenda van gemeenteraad, maar daar steekt voorzitter stokje voor
    Wetteren

    Raadslid Bracke zet recordaan­tal van 44 vragen op agenda van gemeente­raad, maar daar steekt voorzitter stokje voor

    Het beloofde een lange nacht te worden op de raad voor maatschappelijk welzijn en de gemeenteraad van Wetteren dinsdagavond. Gemeenteraadslid Wouter Bracke (Vlaams Belang) diende zo maar even 44 (!) extra vragen in. Zover kwam het echter niet, want voorzitter Marianne Gorré wilde slechts 10 vragen in de zitting behandelen. “De rest wordt schriftelijk beantwoord.” Een boze Bracke liet weten klacht in te dienen bij de gouverneur.