Nico Piscador
Volledig scherm
Nico Piscador © RV

Niko Piscador is opnieuw voorzitter Open Vld Wetteren

WetterenNiko Piscador is opnieuw voorzitter van de Wetterse Open Vld afdeling. Hij haalde deze ochtend 90 stemmen bij de verkiezingen. Tegenkandidaat Tony Van Heuverswyn kreeg slechts 79 leden achter zich. “Hopelijk schaart iedereen in het bestuur zich nu opnieuw achter de nieuwe voorzitter”, zegt regiovoorzitter Andy De Cock.

 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.
 2. VIDEO. 120.000 kerstlichtjes sieren kersthuisje in Overmere: “Klaar om iedereen te ontvangen”
  Overmere

  VIDEO. 120.000 kerstlicht­jes sieren kersthuis­je in Overmere: “Klaar om iedereen te ontvangen”

  Freddy Garré en Ria Jacobs die al meer dan 25 jaar lang hun huis versieren met kerstlampjes hebben ondanks de moeilijke periode toch groen licht gekregen om hun activiteiten te laten doorgaan. Het koppel moest door de pandemie wel wat aanpassingen voorzien, zoals aparte een in- en uitgang. “Wie iets wil komen drinken bij ons, is zeker welkom, maar moet wel plaatsnemen op een stoel", klinkt het.