Schepen Dietbrand Van Durme en Christine De Paepe (Toerisme Wetteren) aan de start van Hoogtij op de Tragelweg in Wetteren.
Volledig scherm
Schepen Dietbrand Van Durme en Christine De Paepe (Toerisme Wetteren) aan de start van Hoogtij op de Tragelweg in Wetteren. © Didier Verbaere

Nieuwe wandelroute van 6 kilometer door Kalkense Meersen toont foto’s van Wesley Poelman

WetterenOp een nieuwe wandelroute van 6,2 kilometer door de Kalkense Meersen kan je 11 nieuwe foto’s van natuurfotograaf Wesley Poelman bewonderen op de expo “Hoogtij(d) voor Scheldenatuur”. De expo maakt deel uit van Hoogtij, feest in de Scheldevallei.

  1. ’t Saffraantje: Gastronomische klassiekers in een modern jasje in een prachtige omgeving
    PREMIUM
    Wetteren

    ’t Saffraan­tje: Gastronomi­sche klassie­kers in een modern jasje in een prachtige omgeving

    Aan de Massemsesteenweg in Wetteren serveren chef Alain De Schepper en zijn team al meer dan 25 jaar lang Franse klassiekers met een moderne twist in zijn restaurant ‘t Saffraantje. Geprangd tussen twee, en soms drukke, steenwegen is de zaakvoerder erin geslaagd om een groene oase van rust te creëren in de prachtige orangerie en dito tuin. En ook tijdens de tweede lockdown zat het team niet stil. Het hele interieur kreeg een mooie make-over. Op een mooie maandagavond en in hemdsmouwen kies ik samen met mijn vaste tafel recensente voor een plaatsje op het mooie terras.