De nieuwe korte keten markt staat voortaan elke 4de vrijdag van de maand in Wetteren-Ten-Ede
Volledig scherm
De nieuwe korte keten markt staat voortaan elke 4de vrijdag van de maand in Wetteren-Ten-Ede © Didier Verbaere

Nieuwe lokaalmarkt op vaste stek in Wetteren-Ten-Ede

Wetteren-Ten-EdeDe nieuwe lokaalmarkt met producten rechtstreeks van de boer staat voortaan elke vierde vrijdag van de maand op het dorpsplein van Wetteren-Ten-Ede. Na een try-out op de Markt krijgt hij nu een vaste stek in de deelgemeente.

 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 2. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 1. Massemsesteenweg vermoedelijk voor langere tijd afgesloten door groot waterlek: “Groot deel van Wetteren tijdelijk zonder water”
  Massemen

  Massemse­steen­weg vermoede­lijk voor langere tijd afgesloten door groot waterlek: “Groot deel van Wetteren tijdelijk zonder water”

  De Massemsesteenweg tussen het Dorp en het kruispunt Strop in Massemen is voor onbepaalde tijd afgesloten voor doorgaand verkeer door een groot ondergronds waterlek onder de rijbaan. Er is een omleiding voorzien via de Lambroekstraat. Een groot deel van Massemen en Westrem zat een tijdlang zonder water maar om 16.30 uur stroomde opnieuw water door de leidingen.