Groen & Co voorzitter Piet Vanoverbeke met de Groen&Co ploeg in het bestuur: Justien Cornelis, Veerle Van Maldegem, Claudine De Pauw, Piet Van Heddeghem en Marianne Gorré. Schepen De Wilde zat in quarantaine.
Volledig scherm
Groen & Co voorzitter Piet Vanoverbeke met de Groen&Co ploeg in het bestuur: Justien Cornelis, Veerle Van Maldegem, Claudine De Pauw, Piet Van Heddeghem en Marianne Gorré. Schepen De Wilde zat in quarantaine. © Didier Verbaere

Nieuwe gezichten in Wetterse gemeenteraad en gemeentebestuur vanaf 1 januari

WetterenOp 1 januari verhuizen enkele bevoegdheden binnen het gemeentebestuur van partij. Schepenen Lieve De Gelder (CD&V) en Herman Strobbe (Eén Wetteren) geven de fakkel door aan Jan Tondeleir (Vooruit) en Bram De Winne (CD&V). De Groen&Co-fractie verwelkomde vrijdag een nieuw raadslid. Daar vervangt Veerle Van Maldegem Claudine De Pauw.

  1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
    Hardware Info

    Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

    De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.