Het vernieuwde schepencollege met Piet Van Heddeghem (Groen&Co), Bram De Winne (CD&V), Dietbrand Van Durme (Eén Wetteren), Katrien Claus (CD&V). Jan Tondeleir (Vooruit), (waarnemend) directeur Ward Hollebosch, burgemeester Alain Pardaen (CD&V) en Robbe De Wilde (Groen&Co).
Volledig scherm
Het vernieuwde schepencollege met Piet Van Heddeghem (Groen&Co), Bram De Winne (CD&V), Dietbrand Van Durme (Eén Wetteren), Katrien Claus (CD&V). Jan Tondeleir (Vooruit), (waarnemend) directeur Ward Hollebosch, burgemeester Alain Pardaen (CD&V) en Robbe De Wilde (Groen&Co). © Lokaal bestuur Wetteren

Nieuw schepencollege aan de slag in Wetteren

WetterenIn Wetteren leggen Bram De Winne (CD&V) en Jan Tondeleir (Vooruit) de eed af als nieuwe schepenen. Zij volgen Herman Strobbe (Eén Wetteren) en Lieve De Gelder (CD&V) op. Er start ook een nieuwe algemeen directeur in de gemeente. Die naam wordt later bekendgemaakt maar op de officiële foto poseert huidig waarnemend directeur Ward Hollebosch die ook kandidaat is voor de functie.

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Zo VeloVeilig is Wetteren: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  wetteren

  Zo VeloVeilig is Wetteren: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Wetteren hebben 83 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.