Speurders namen spullen in beslag bij een huiszoeking in de woning van Rolande VR, verdachte van de moord op haar partner Jean Vercarre in Wetteren.
Volledig scherm
Speurders namen spullen in beslag bij een huiszoeking in de woning van Rolande VR, verdachte van de moord op haar partner Jean Vercarre in Wetteren. © Didier Verbaere

Nieuw onderzoek bij verdachte op moord Jean Vercarre in Wetteren na familiaal geweld

De politie en recherche voerden deze middag een huiszoeking uit in de woning van Rolande V.R. aan de Brusselsesteenweg in Wetteren na een melding van familiaal geweld. De vrouw is nog steeds de hoofdverdachte in de verdwijningszaak van haar toenmalige partner Jean Vercarre (68)in juni 2016. Hoogoplopende discussies en ruzies met geweld lopen als een rode draad door haar relationele leven. Dat meldden verschillende getuigen. Na de verdwijning van Vercarre en haar voorarrest en elektronisch toezicht knoopte ze een nieuwe relatie aan. Ook nu deelde haar nieuwe partner al meermaals in de klappen zo blijkt.

0 reacties

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre