Volledig scherm
© Geert De Rycke

Nachtje cel niet genoeg om te ontnuchteren: chauffeur die wegvlucht van controle enkele uren na vrijlating opnieuw betrapt onder invloed

WetterenDirk L. moest zich deze ochtend verantwoorden voor de politierechtbank nadat hij op 11 november 2018 probeerde weg te vluchten van een politiecontrole in Wetteren. De man reed hierbij ook door het rode licht, maar kon even verderop toch gevat worden. Hij bleek zwaar onder invloed van alcohol te zijn. 

 1. HELP DE HORECA: Cindy (44) heropent vernieuwde Koffiebar Bon Caffee in volle corona-lockdown: “Alles komt goed”
  PREMIUM
  Wetteren/Serskamp

  HELP DE HORECA: Cindy (44) heropent vernieuwde Koffiebar Bon Caffee in volle corona-lock­down: “Alles komt goed”

  Cindy Lammens (44) laat zich niet afschrikken door de corona-lockdown en nam in het centrum van Wetteren Koffiebar Bon over in de Van Cromphoutstraat. In het vernieuwde interieur van haar Koffiebar Bon Caffee kan je voorlopig alleen terecht voor take-away koffie en huisbereide taarten, dagverse soep en verse spaghetti. “Het is een risico maar alles komt goed”, zegt ze.
 2. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 1. Lize Feryn duikt onder in sm-kelder bij 'Club Flo'
  Play

  Lize Feryn duikt onder in sm-kelder bij 'Club Flo'

 2. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered