Er loopt een gerechtelijk onderzoek naar G.A. voor het verduisteren van cash geld.
Volledig scherm
PREMIUM
Er loopt een gerechtelijk onderzoek naar G.A. voor het verduisteren van cash geld. © Didier Verbaere

“Na zijn overplaatsing kwam hij zelfs met een enveloppe vol cash af. ‘Nog geld voor in de kluis’”: sjoemelende commissaris tijdelijk op non-actief gezet

WetterenDe commissaris die voor 30.000 euro boete-opbrengsten zou hebben gestolen, wordt volgens onze informatie morgen op non-actief gezet. G.A. had al langer de gewoonte om cash uit de kluis te halen, vertellen ex-collega’s bij de wegpolitie - al maakte hij hen wel wijs dat hij het nadien altijd terugbracht. In de verkeerspost in Jabbeke, waar de man nu aan de slag is als commissaris, klinkt vooral ongeloof.

  1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
    Tweakers

    Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

    Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.