Er loopt een gerechtelijk onderzoek naar G.A. voor het verduisteren van cash geld.
Volledig scherm
PREMIUM
Er loopt een gerechtelijk onderzoek naar G.A. voor het verduisteren van cash geld. © Didier Verbaere

“Na zijn overplaatsing kwam hij zelfs met een enveloppe vol cash af. ‘Nog geld voor in de kluis’”: sjoemelende commissaris tijdelijk op non-actief gezet

WetterenDe commissaris die voor 30.000 euro boete-opbrengsten zou hebben gestolen, wordt volgens onze informatie morgen op non-actief gezet. G.A. had al langer de gewoonte om cash uit de kluis te halen, vertellen ex-collega’s bij de wegpolitie - al maakte hij hen wel wijs dat hij het nadien altijd terugbracht. In de verkeerspost in Jabbeke, waar de man nu aan de slag is als commissaris, klinkt vooral ongeloof.

  1. Vrienden en familie organiseren benefiet voor verkeersslachtoffer Kathy en gaan eten kan ook met de limousine

    Vrienden en familie organise­ren benefiet voor verkeers­slacht­of­fer Kathy en gaan eten kan ook met de limousine

    Vrienden en familie van Kathy Van Hove organiseren op vrijdag 10 februari een spaghettiavond in Christus Koning in Wetteren. Kathy werd op dinsdag 27 december 2022 slachtoffer van een zwaar verkeersongeval op de Brusselsesteenweg waarbij haar woning onbewoonbaar werd beschadigd. “Uiteraard worden al haar kosten betaald door de verzekering, maar we doen dit vooral om haar een hart onder de riem te steken en te tonen dat ze er niet alleen voor staat.”