Rode Heuvel werd zondagnamiddag omgevormd tot Montmartre aan de Schelde.
Volledig scherm
Rode Heuvel werd zondagnamiddag omgevormd tot Montmartre aan de Schelde. © Didier Verbaere

Montmartre aan de Schelde op Rode Heuvel

WetterenTal van muzikanten, kunstenaars en andere getalenteerde Wetteraars tonen hun kunnen tijdens de 3de editie van Montmartre aan de Schelde op de Rode Heuvel op zondag 26 september.

 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. Stoïcijns ballenmeisje (16) even beroemd na beslissend doelpunt van Cercle: “Ze hadden me gevraagd om niet te juichen ..."
  Brugge/Wetteren

  Stoïcijns ballenmeis­je (16) even beroemd na beslissend doelpunt van Cercle: “Ze hadden me gevraagd om niet te juichen ..."

  Wat als je als 16-jarig ballenmeisje plots een vierende groep voetbalspelers voor je neus ziet staan? En op hetzelfde moment duizenden dolle supporters in je nek voelt juichen? Dan blijf je stoïcijns kalm, althans in het geval van Zenna. Het meisje kreeg plots de televisiecamera’s op zich na het beslissende doelpunt in de wedstrijd tussen Cercle Brugge en Gent. Voor Zenna niet eenvoudig om mee om te gaan. “Mijn reactie is simpel te verklaren", zegt ze zelf.