ARCHIEFBEELD: Zonder mondmasker naar de markt van Wetteren.
Volledig scherm
ARCHIEFBEELD: Zonder mondmasker naar de markt van Wetteren. © Didier Verbaere

Mondmaskerplicht afgeschaft op wekelijkse markten, behalve bij grote drukte

WetterenDe mondmaskerplicht op de wekelijkse markten in Wetteren wordt vanaf donderdag 29 juli opgeheven. Tenzij je geen afstand kan houden.

 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  2

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.
 2. Circulatieplan moet doorgaand verkeer uit centrum van Wetteren houden: “Veilige ruimte creëren waar bewoners en bezoekers kunnen genieten”
  Wetteren

  Circulatie­plan moet doorgaand verkeer uit centrum van Wetteren houden: “Veilige ruimte creëren waar bewoners en bezoekers kunnen genieten”

  Nieuwe eenrichtingsstraten en een nieuw parkeerbeleid moeten doorgaand verkeer vanaf april 2023 uit het centrum van Wetteren houden. Fietsers krijgen prioriteit in het centrum en de Markt zal ook groener worden. Dat zijn de grote lijnen uit het nieuwe circulatieplan dat het lokaal bestuur invoert. “Cruciaal is de veiligheid van alle weggebruikers.”