E40 Wetteren
Volledig scherm
E40 Wetteren © Didier Verbaere

Minister Lydia Peeters voert onderzoek naar vlottere en veiligere E40 tussen Wetteren en Gent. “Met inspraak voor brede publiek”

Wetteren/Gent/Merelbeke/DestelbergenVlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters en het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) voeren een onderzoek om de verkeers- en veiligheidsproblemen op de drukke E40 tussen Wetteren en Sint-Denijs-Westrem op een structurele manier aan te pakken.

  1. Vanaf september opnieuw verkeer in beide richtingen in Acaciastraat: “Zoals voorzien maar elke werf brengt zoekgedrag met zich mee”
    PREMIUM
    Wetteren

    Vanaf september opnieuw verkeer in beide richtingen in Aca­ciastraat: “Zoals voorzien maar elke werf brengt zoekgedrag met zich mee”

    Er wijzigt weinig tot niks aan de signalisatie aan de wegenwerken op de Zuidlaan en de Acaciastraat in Wetteren. In september gaat de Acaciastraat wel weer open in beide richtingen maar ook dat was voorzien. “Elke grote werf brengt een periode met problemen met zich mee maar in het algemeen zijn er geen grote aanpassingen nodig”, zegt Jef Schoenmaekers, woordvoerder van het Agentschap Wegen en Verkeer.