Emiel Kerckaert en Frida Donners vieren hun 60ste huwelijksverjaardag.
Volledig scherm
Emiel Kerckaert en Frida Donners vieren hun 60ste huwelijksverjaardag. © Didier Verbaere

Miel en Frida vieren diamanten huwelijksverjaardag

WetterenEmiel Kerckaert (83) en Frida Donners (82) vierden in de trouwzaal van het oude gemeentehuis van Wetteren hun 60ste huwelijksverjaardag met hun familie.

 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  2

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.
 2. Wichelen lonkt naar Laarne, Berlare en/of Wetteren voor mogelijke fusie: “Drie gelijkwaardige partners of één sterkere en grotere fusiegemeente”
  Wichelen/Laarne/Wetteren/Berlare

  Wichelen lonkt naar Laarne, Berlare en/of Wetteren voor mogelijke fusie: “Drie gelijkwaar­di­ge partners of één sterkere en grotere fusiege­meen­te”

  Een fusie met Laarne en Berlare of met Laarne en Wetteren. Dat zijn de twee scenario’s die de spiegelgemeenteraad voorlegt aan het gemeentebestuur van Wichelen. Een panel van 24 inwoners boog zich twee dagen lang over de vraag of en met wie Wichelen het best fusioneert vooraleer het verplicht wordt opgelegd van hogerhand.