De Ronde van Oost-Vlaanderen trekt zich op gang onder het goedkeurend oog van Michael Vanthourenhout en schepen Dietbrand Van Durme.
Volledig scherm
De Ronde van Oost-Vlaanderen trekt zich op gang onder het goedkeurend oog van Michael Vanthourenhout en schepen Dietbrand Van Durme. © Didier Verbaere

Michael Vanthourenhout schiet Ronde van Oost-Vlaanderen op gang in Massemen

MassemenKlokslag 14 uur schoot wielrenner Michael Vanthourenhout de tweede rit in de Ronde van Oost-Vlaanderen voor U23 in Massemen op gang. 

  1. Chocolaterie Cher staat voor de eerste keer in 27 jaar in Gault&Millau voor Chocolatiers: “Hele eer om vermelding te krijgen”
    Berlare

    Chocolate­rie Cher staat voor de eerste keer in 27 jaar in Gault&Millau voor Chocola­tiers: “Hele eer om vermelding te krijgen”

    Chocolaterie Cher in de Turfputstraat in Berlare bestaat al 27 jaar lang en is gekend in de omgeving. Het harde werk van alle jaren werd onlangs extra bekroond: de zaak van Eric Vande Meirssche (63) en Christine Van Malderen (61) kreeg immers voor de eerste keer een vermelding in de Gault&Millau voor Chocolatiers. “Dit is waarvoor we het altijd gedaan hebben. We zijn hier bijzonder trots op", vertelt Eric.