Isabel Muyllaert bij de opening van haar café in ' t Gedacht op de Markt van Wetteren.
Volledig scherm
Isabel Muyllaert bij de opening van haar café in ' t Gedacht op de Markt van Wetteren. © Didier Verbaere

Met ’t Gedacht verdwijnt één van de laatste echte muziekcafés in Wetteren: “Hoogtepunt was optreden van The Kids”

WetterenEind juli weerklinkt de laatste muzieknoot en wordt de laatste pint getapt in Café ’t Gedacht op de Markt in Wetteren. Na 15 jaar in de horeca verlengt Isabel Muyllaert haar huurcontract niet meer. Haar laatste bruine kroeg stond net als haar andere zaken bekend voor de gevarieerde muziekkeuzes, live-optredens en streekbieren.

 1. Wetteren stond aan de wereldtop in het rolschaatsen: “Maar meer dan een kapotte koffiemolen was er niet mee te verdienen”, zegt viervoudig wereldkampioen Willy Raes (75)
  PREMIUM
  Wetteren

  Wetteren stond aan de wereldtop in het rolschaat­sen: “Maar meer dan een kapotte koffiemo­len was er niet mee te verdienen”, zegt viervoudig wereldkam­pi­oen Willy Raes (75)

  De Koninklijke Heem- en Geschiedkundige Kring Jan Broeckaert krijgt stilaan een mooi overzicht op het roemrijke rolschaatsverleden in Wetteren. Oud-kampioenen en rolschaatsers zoals Willy Raes, Maurice Verstuyft, Marie-Jeanne Van Belleghem, Christiane Hanselaer, Ronny Colpaert en Frank Fiers schenken hun archief aan de geschiedkundige kring. Zij plannen de uitgave van een boek door journalist Eric Bracke en een overzichtstentoonstelling in september in het museum en in de trouwzaal van het voormalige gemeentehuis. Wij gingen op de koffie bij oud coryfee en viervoudig wereldkampioen rolschaatsen Willy Raes (75).
 1. Dat gaat bijna fout: man redt bromfietser van rollende banden
  Play

  Dat gaat bijna fout: man redt bromfiet­ser van rollende banden

 2. Een donut eten bij het nieuwe filiaal Dunkin' Donuts in Gent? Dat is dan even aanschuiven
  Play

  Een donut eten bij het nieuwe filiaal Dunkin' Donuts in Gent? Dat is dan even aanschui­ven