Mariagaard Wetteren
Volledig scherm
Mariagaard Wetteren © Didier Verbaere

Mariagaard ontvangt roadshow Virtual Reality voor Europese campagne

WetterenMariagaard aan de Oosterzelesteenweg in Wetteren is verkozen als gastheer voor ‘Europa in je buurt’ van de Europese Commissie en 4 Europese fondsen. Op 20 mei ontvangen ze een roadshow die door Vlaanderen trekt met een heuse Virtual Reality-experience. De secundaire school zal ook het ‘gezicht’ zijn van deze Europese campagne en het hele gebeuren wordt in beeld gebracht door een professionele filmcrew. 

  1. Het Gent en Waasland van sportanker Stijn Vlaeminck, van authentieke kroegen tot varen op de Leie. “Ik zwerf de wereld rond, maar ik zou nergens anders willen wonen dan in Gent”
    PREMIUM
    Gent/Waasland

    Het Gent en Waasland van sportanker Stijn Vlaeminck, van authentie­ke kroegen tot varen op de Leie. “Ik zwerf de wereld rond, maar ik zou nergens anders willen wonen dan in Gent”

    Sportjournalist Stijn Vlaeminck groeide op in Lokeren en woont intussen al meer dan de helft van zijn leven in Gent. Waar kunnen we hem vinden als hij geen verslag uitbrengt van een wielerklassieker of de sport in het VTM Nieuws presenteert? Stijn deelt voor ons zijn favoriete horecazaken, fietsroutes, shopadressen en natuurplekjes.