Jesus has a twin speelt om 23 uur in het Posthotel op Lokale Helden in Wetteren.
Volledig scherm
Jesus has a twin speelt om 23 uur in het Posthotel op Lokale Helden in Wetteren. © Didier Verbaere

Lokale helden te gast in 6 Wetterse cafés

CC Nova en zes Wetterse cafés slaan op vrijdag 26 april de handen in elkaar voor Lokale Helden, een muzikale kroegentocht waarop je heel wat lokale bands kan ontdekken. Er zijn doorlopend concerten in de meest uiteenlopende genres in Cultuurcafé Nova, ’t Alternatief, ’t Gedacht, Lemonbar, Posthotel en ‘t Gesproken Dagblad. Gratis.

0 reacties

 1. ILvA stopt afvalophaling meteen na verhuis of overlijden, ook indien u nog steeds eigenaar/huurder bent: "Pas wanneer u officieel terug verhuist kunnen we uw vuilnisbak leegmaken”
  Lede

  ILvA stopt afvalopha­ling meteen na verhuis of overlijden, ook indien u nog steeds eigenaar/huurder bent: "Pas wanneer u officieel terug verhuist kunnen we uw vuilnisbak leegmaken”

  Een huis leegmaken en opruimen na een overlijden of verhuis is sinds de invoering van de gewogen afvalophaling bij ILvA alweer een tikkeltje moeilijker geworden. Niet alleen moet u alles in uw grijze container krijgen, de vuilniswagen rijdt uw huis voorbij zodra de ‘referentiepersoon’ daar niet meer gedomicilieerd is.
 2. Vaccinatiecentra Wetteren en Wachtebeke draaien op volle toeren en geven 95% van alle 65-plussers een prik
  Wetteren/Wichelen/Melle/Merelbeke

  Vaccinatie­cen­tra Wetteren en Wachtebeke draaien op volle toeren en geven 95% van alle 65-plus­sers een prik

  In de week van 3 mei werd een belangrijke mijlpaal bereikt in de vaccinatiecentra van Wetteren en Wachtebeke. Alle 65-plussers die wonen in de gemeentes van de Eerstelijnszone Scheldekracht de kans om een eerste dosis van het vaccin tegen het coronavirus af te halen. Met succes want meer dan 95% van de 65-plussers haalde ook de eerste vaccinatie.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”