Er mag opnieuw gevoetbald worden op Kapellekouter in Massemen.
Volledig scherm
Er mag opnieuw gevoetbald worden op Kapellekouter in Massemen. © Didier Verbaere

KVVE Massemen mag hopelijk toch voetballen na afkeuring veld : “Probleem wordt opgelost”

Het was een donderslag bij heldere hemel voor voetbalclub KVVE Massemen, want tijdens de driejaarlijkse controle door de Belgische voetbalbond werd het veld op Kapellekouter afgekeurd. Maar zaterdag mag KVVE zijn eerste thuismatch tegen FC Smetlede dan toch waarschijnlijk afwerken.  

 1. Dominieke (48) en Anja (50) schrijven praktische gids ‘Mooi Geregeld’: “Sterven doet iedereen, maar een goede voorbereiding kan jou onrust en je nabestaanden bijkomend leed, onzekerheid of ruzie besparen”
  PREMIUM
  Lede/Overboelare

  Dominieke (48) en Anja (50) schrijven praktische gids ‘Mooi Geregeld’: “Sterven doet iedereen, maar een goede voorberei­ding kan jou onrust en je nabestaan­den bijkomend leed, onzeker­heid of ruzie besparen”

  De Coronacrisis zorgt er voor dat mensen hun zaakjes op orde willen hebben. In het voorjaar werd massaal opgeruimd, maar met de steeds verder stijgende cijfers en in de periode voor Allerheiligen wordt meer en meer aandacht besteed aan het voorbereiden van de dood. “Om die reden hebben we een driedelige praktische ‘doe’-gids gemaakt om mensen op weg te helpen”, vertellen coaches Anja en Dominieke.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'