Langs het fifietspad aan de Schelde staat een nieuw kunstwerk ter nagedachtenis van alle overledenen.
Volledig scherm
Langs het fifietspad aan de Schelde staat een nieuw kunstwerk ter nagedachtenis van alle overledenen. © Paul Verbaere

Kunstwerk op jaagpad is een nieuwe troostplek voor nabestaanden in coronacrisis

WetterenOp het jaagpad langs de Schelde tussen Wetteren en Schellebelle op rechteroever werd vrijdagnamiddag een kunstwerk geplaatst door de gemeente Wetteren, ontworpen door Kris Goubert, CEO en het creatieve brein van Fisheye. “Met het beeld willen we een rustplek bieden waar mensen stil kunnen staan bij het verlies van nabestaanden in deze coronatijden”, klinkt het bij het lokaal bestuur.

  1. Anthony Schatteman draait eerste langspeelfilm in thuisbasis Wetteren: “Een semi-autobiografisch verhaal over ontluikende verliefdheid tussen twee 14-jarige jongens”
    PREMIUM
    Wetteren

    Anthony Schatteman draait eerste langspeel­film in thuisbasis Wetteren: “Een se­mi-autobiogra­fisch verhaal over ontluiken­de verliefd­heid tussen twee 14-jarige jongens”

    Anthony Schatteman (33) woont momenteel in het Brussselse Sint-Gillis en werkt als regisseur nationaal en internationaal aan series en commercials voor zowat alle bekende productiehuizen en televisiezenders. Maar voor zijn eerste langspeelfilm ‘Jonge Harten’ keert hij terug naar zijn heimat in Wetteren. Volgende zomer starten de opnames. Hij zoekt nog twee jonge acteurs die een rol willen invullen naast een topcast met Geert Van Rampelberg, Tine Reymer en Dirk Van Dijck.