De Ola Peloezza koe kondigt het festival aan in Wetteren.
Volledig scherm
De Ola Peloezza koe kondigt het festival aan in Wetteren. © Didier Verbaere

Koe kondigt 10de Ola Peloezza festival aan

De Ola!Peloezza-koe kondigt in Wetteren de 10de verjaardag aan van het bruisende doe- en beleeffestival voor kinderen van 4 tot 12 jaar en hun mama’s, papa’s, neefjes, nichtjes, nonkels en tantes. Kortom voor iedereen.

 1. Huisartsenpraktijk organiseert grote griepvaccinatie voor patiënten in hun wagen via drive-in op parking Christus Koning: “Op die manier kunnen we ook de hele bevolking van Wetteren vaccineren tegen corona op korte tijd”
  Wetteren

  Huisartsen­prak­tijk organi­seert grote griepvacci­na­tie voor patiënten in hun wagen via drive-in op parking Christus Koning: “Op die manier kunnen we ook de hele bevolking van Wetteren vaccineren tegen corona op korte tijd”

  Huisartsenpraktijk Huvemol uit Wetteren vaccineert zaterdagnamiddag zo’n 120 patiënten met een griepvaccin via een drive-in op de parking van Christus Koning aan de Zuidlaan. De patiënten rijden aan en blijven gewoon in de bubbel van hun wagen zitten. De dokters zetten de griepspuit door het open wagenraam en voorzien zo op twee zaterdagen zowat alle 500 patiënten uit hun praktijk van een griepspuit.
 1. Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachtige omstaanders
  Play

  Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachti­ge omstaan­ders

 2. Vliegtuigje landt op snelweg en ramt auto
  Play

  Vliegtuig­je landt op snelweg en ramt auto