De kerstboom op de Markt van Wetteren werd beveiligd.
Volledig scherm
De kerstboom op de Markt van Wetteren werd beveiligd. © Didier Verbaere

Kerstboom Markt dreigt te vallen onder stormwind Bella

WetterenDe brandweer van Wetteren kon zondagmiddag vermijden dat de grote kerstboom op de Markt omverwaaide onder de beukende wind van storm Bella. 

 1. Nu de locaties bekend zijn: zo zal het er in de vaccinatiedorpen van de regio aan toe gaan
  PREMIUM
  Dendermonde/Hamme/Lebbeke/Buggenhout/Zele/Berlare

  Nu de locaties bekend zijn: zo zal het er in de vaccinatie­dor­pen van de regio aan toe gaan

  De locaties voor de vaccinatiedorpen in regio Dendermonde zijn bekend: de sporthallen van Appels en Hamme. Ruim 140.000 inwoners uit Dendermonde, Lebbeke, Buggenhout, Hamme, Zele en Berlare krijgen daar hun prik tegen het coronavirus. Daarvoor wordt nu alles minutieus voorbereid. In februari volgt een eerste test, in maart start het echte werk. Hoe dat er precies zal aan toe gaan, zochten wij voor u uit.
 2. Norbert (64) klaagt plagiaat aan in boek rond geschiedenis van Wetteren: “De meeste info is klakkeloos gekopieerd van mijn Facebook-pagina”
  PREMIUM
  Wetteren

  Norbert (64) klaagt plagiaat aan in boek rond geschiede­nis van Wetteren: “De meeste info is klakkeloos gekopieerd van mijn Fa­cebook-pagina”

  In Wetteren is een relletje ontstaan rond een boek over de geschiedenis van de gemeente. Inwoonster Anika De Backer pakte enkele weken groots uit met het werk ‘Hwata Haru’, maar dat blijkt minstens deels geplagieerd. Lappen tekst zijn klakkeloos gekopieerd van de Facebookpagina ‘Wetterse Weetjes’. Beheerder Norbert De Keulenaer (64) reageert onthutst: “Ze heeft zelfs het recept van mijn moeders Wetterse vlaaien gestolen”.
 1. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"

 2. Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is
  Play

  Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is