Katrol en Rotary bezorgen kansarme gezinnen een warme Sinterklaas

WetterenStudenten van verschillende hogescholen staken zaterdagochtend de handen uit de mouwen om Sinterklaasgeschenken en snoepzakjes in te pakken voor kansarme gezinnen. Samen met De Katrol en Rotary zorgen ze zo voor een warme Sinterklaas voor zo’n 70 gezinnen in Wetteren.

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Koken en koffers pakken op internaat Mariagaard: “Formidabel ontbijtbuffet en lekker eten”
  PREMIUM
  Wetteren

  Koken en koffers pakken op internaat Mariagaard: “Formidabel ontbijtbuf­fet en lekker eten”

  Het leven op het internaat van Mariagaard in Wetteren startte donderdag met een formidabel ontbijtbuffet. Het is er rustig want ook hier laat corona en quarantaine zich voelen en volgen heel wat internen intussen thuisonderwijs. Zoé (15), Elize (15) en René (12) vertelden deze week over het leven in de school, na de schooluren. Lees er alles over in ons dossier ‘Achter de schermen van Mariagaard’.