De Katmobiel streek neer op de zondagsmarkt in Wetteren.
Volledig scherm
De Katmobiel streek neer op de zondagsmarkt in Wetteren. © RV

Katmobiel Gaia wijst marktbezoekers op belang sterilisatie

WetterenKatmobiel Oscar parkeerde zondagvoormiddag op de wekelijkse zondagsmarkt in Wetteren met één missie: laat je kat steriliseren. Met deze boodschap trekt dierenrechtenorganisatie Gaia al twee jaar Vlaanderen rond.

 1. Gemeente sluit illegale hondenkwekerij omdat vergunningen niet in orde blijken, maar eigenaar gaat niet akkoord: “Doen ons best voor alle dieren hier”
  PREMIUM
  Overmere

  Gemeente sluit illegale hondenkwe­ke­rij omdat vergunnin­gen niet in orde blijken, maar eigenaar gaat niet akkoord: “Doen ons best voor alle dieren hier”

  Het gemeentebestuur van Berlare heeft een besluit genomen om hondenkwekerij het ‘Woefkenshof' in Overmere te sluiten omdat er verschillende vergunningen niet in orde zijn. In de buurt waren er ook verschillende klachten van honden. De gemeente schreef de eigenaars verschillende keren aan om de problemen in or de te brengen, maar dit gebeurde niet en daarom werd het bedrijf nu gesloten. “Er is altijd iemand aanwezig om al de honden te verzorgen, ze komen niks te kort”, zegt de eigenaar.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.