De leerlingen onderzochten als journalist de moord op juf Evelien.
Volledig scherm
De leerlingen onderzochten als journalist de moord op juf Evelien. © Didier Verbaere

Jonge journalisten onderzoeken ‘moord' op Sint-Jozef

WetterenIn het lagere onderwijs kregen heel wat leerlingen de afgelopen week les over taal en media in de journalistiek. Op Sint-Jozef in Wetteren kropen de leerlingen van 5B deze namiddag in een rollenspel en onderzochten ze als echte journalisten de ‘moord' op juf Evelien. 

 1. Nu ook opleiding Jazz, pop en rock in KUNSTacademie Wetteren: “Een kruisbestuiving tussen alle opleidingen”
  PREMIUM
  Wetteren

  Nu ook opleiding Jazz, pop en rock in KUNSTacade­mie Wetteren: “Een kruisbe­stui­ving tussen alle opleidin­gen”

  De KUNSTacademie van Wetteren biedt vanaf september een optie Jazz-Pop-Rock aan onder leiding van bassist Stijn Tondeleir. Samen met een groep geëngageerde muzikanten zullen ze leerlingen vanaf 12 jaar wegwijs maken in de wereld van de muziek met een basisopleiding van elektrische gitaar, basgitaar, zang, slagwerk, piano en songwriting. In de nabije omgeving van Wetteren zijn er op dit moment geen academies die de optie aanbieden. Geïnteresseerde leerlingen moesten hiervoor uitwijken naar Aalst of Gent. Vanaf september nu dus ook in Wetteren.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.