Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Jonge bestuurder rijdt zelf met gebroken arm naar ziekenhuis en negeert volle witte lijn nadat hij afrit mist

WetterenE.D., een jonge bestuurder die nog geen twee jaar zijn rijbewijs heeft moest zich vrijdag voor de politierechtbank in Dendermonde verantwoorden nadat hij met zijn wagen over een volle witte lijn was gereden. Bovendien reed hij rond met een pas gebroken arm. “Die had ik gebroken in de McDonald’s en ik wilde zo snel mogelijk naar spoed rijden", aldus E. 

 1. VIDEO. 120.000 kerstlichtjes sieren kersthuisje in Overmere: “Klaar om iedereen te ontvangen”
  Overmere

  VIDEO. 120.000 kerstlicht­jes sieren kersthuis­je in Overmere: “Klaar om iedereen te ontvangen”

  Freddy Garré en Ria Jacobs die al meer dan 25 jaar lang hun huis versieren met kerstlampjes hebben ondanks de moeilijke periode toch groen licht gekregen om hun activiteiten te laten doorgaan. Het koppel moest door de pandemie wel wat aanpassingen voorzien, zoals aparte een in- en uitgang. “Wie iets wil komen drinken bij ons, is zeker welkom, maar moet wel plaatsnemen op een stoel", klinkt het.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.