Michel Coppens (93) werd in de bloemen gezet tijdens de uitreiking van de medailles van de Imosphinx Academy door co-voorzitter Eddy Vercruysse, adjudant majoor op rust.
Volledig scherm
Michel Coppens (93) werd in de bloemen gezet tijdens de uitreiking van de medailles van de Imosphinx Academy door co-voorzitter Eddy Vercruysse, adjudant majoor op rust. © Didier Verbaere

Imosphinx Academy huldigt laatste oorlogsvrijwilliger in Wetteren

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de eretekens aan de verdienstelijke leden van de Imosphinx Academy in Wetteren werd ook de Provinciale voorzitter voor het leven Michel Coppens (93) gehuldigd. De man is de laatste oorlogsvrijwilliger van de verenging voor oud-strijders.

0 reacties

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"

 2. Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren
  Play

  Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren