Sint en Pietenschool in de Gemeentelijke Feestzaal van Wetteren: iedereen geslaagd.
Volledig scherm
Sint en Pietenschool in de Gemeentelijke Feestzaal van Wetteren: iedereen geslaagd. © Didier Verbaere

Iedereen geslaagd in de Sint en Pietenschool van Wetteren

 1. Pizza en geschenkmand voor personeel Woonzorgcentrum Armonea
  Wetteren

  Pizza en geschenk­mand voor personeel Woonzorg­cen­trum Armonea

  Het directieteam van Woonzorgcentrum Armonea in Wetteren Overbeke bedankte vrijdagmiddag haar personeel met een mand vol lekkers en lekker pizza aan de foodtruck voor de geleverde inspanningen van de afgelopen maanden. “Vandaag willen we zowel ons personeel extra steunen maar ook de lokale handelaars een hart onder de riem steken”, legt directeur Erwin Lips uit. Het rusthuis bleef tot op heden bespaard van coronabesmettingen.
 2. Wetteren begeleidt Reine De Coninck onder applaus naar haar laatste rustplaats: “Gemeente verliest één van haar belangrijkste inwoners”
  Wetteren

  Wetteren begeleidt Reine De Coninck onder applaus naar haar laatste rustplaats: “Gemeente verliest één van haar belangrijk­ste inwoners”

  In de Sint-Gertrudiskerk op de Markt van Wetteren is zaterdagochtend in intieme kring afscheid genomen van Reine De Coninck (83). De uitvaart werd door enkele honderden mensen gevolgd via een livestream. Na de dienst werd haar kist onder luid applaus via de centrumstraten naar haar laatste rustplaats gebracht. Daar werd een erehaag gevormd door het lokaal bestuur. “Reine was een grote dame die heel veel betekend heeft voor de gemeente”, zegt Jeroen Trio, goeie vriend en archivaris van de gemeente.
 1. Nog geen beslissing over verplaatsing Heusden Koers naar zaterdag: “Te belangrijk voor kermis en randactiviteiten om zomaar zonder overleg te beslissen”
  Heusden

  Nog geen beslissing over verplaat­sing Heusden Koers naar zaterdag: “Te belangrijk voor kermis en randactivi­tei­ten om zomaar zonder overleg te beslissen”

  Afgelopen weekend dropte Klaver 7 een serieuze bom met haar mededeling om Heusden Koers te verplaatsen van de traditionele dinsdag naar kermiszaterdag in augustus. Het lokaal bestuur riep dinsdag in spoed alle actoren uit voor overleg. “Heusden Koers is te belangrijk voor het hele kermisgebeuren om zomaar te verplaatsen en zonder communicatie vooraf. We zijn in snelheid gepakt”, zegt burgemeester Elsie Sierens (Open Vld).
 1. Spaanse douane arresteert smokkelaars na een achtervolging van maar liefst vijf uur
  Play

  Spaanse douane arresteert smokke­laars na een achtervol­ging van maar liefst vijf uur

 2. Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance
  Play

  Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance