ARCHIEFBEELD 2020: De oude sporthal De Warande in Wetteren deed eerder al dienst als naaiatelier voor mondmaskers.
Volledig scherm
ARCHIEFBEELD 2020: De oude sporthal De Warande in Wetteren deed eerder al dienst als naaiatelier voor mondmaskers. © Didier Verbaere

Honderdduizend inwoners van Gentse rand worden gevaccineerd in sporthal Warande in Wetteren en Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke

Wetteren/Wachtebeke/Destelbergen/Laarne/Lochristi/Melle/Merelbeke/WichelenDe circa 100.000 inwoners van de eerstelijnszone Scheldekracht in Wetteren, Destelbergen, Laarne, Lochristi, Melle, Merelbeke, Wachtebeke en Wichelen zullen gevaccineerd worden in twee centra: de sporthallen van Wetteren en het Provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke.  

 1. Merelbekenaars naar Wetteren voor vaccinatie: “We zullen ervoor zorgen dat iedereen vlot ter plaatse geraakt”
  Merelbeke/Wetteren

  Merelbeke­naars naar Wetteren voor vaccinatie: “We zullen ervoor zorgen dat iedereen vlot ter plaatse geraakt”

  Inwoners van Merelbeke zullen zich kunnen laten vaccineren in Sporthal De Warande in Wetteren. Het lokaal bestuur was nochtans voorstander om de vaccins in de eigen gemeente of in Flanders Expo toe te dienen. “We scharen ons achter het collectieve besluit en zullen ervoor zorgen dat alle inwoners van Merelbeke vlot ter plaatse raken”, zegt burgemeester Filip Thienpont.
 2. Eerste vaccins voor Wetteren gaan naar Sint-Jozef: “Een hele opluchting die eindelijk voor wat rust zal zorgen bij onze bewoners en personeel”
  Wetteren/Gent

  Eerste vaccins voor Wetteren gaan naar Sint-Jo­zef: “Een hele opluchting die eindelijk voor wat rust zal zorgen bij onze bewoners en personeel”

  De eerste lading COVID-19-vaccins werd dinsdagochtend geleverd in het Jan Palfijnziekenhuis in Gent en dat is ook goed nieuws voor de Wetterse woonzorgcentra. Sint-Jozef en Armonea krijgen donderdag en vrijdag hun dosissen en kunnen daags nadien starten met de inentingen. Enkel in Schelderust aan de Wegvoeringstraat moeten ze nog even geduld oefenen. “Een hele opluchting en eindelijk goed nieuws”, zegt directeur Filip Audenaert van Sint-Jozef.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Man beklimt wolkenkrabber in Hongkong met zijn rolstoel
  Play

  Man beklimt wolkenkrab­ber in Hongkong met zijn rolstoel