ARCHIEFBEELD: De gemeente Wetteren was op zoek naar een thuis voor de oude kiosk.
Volledig scherm
ARCHIEFBEELD: De gemeente Wetteren was op zoek naar een thuis voor de oude kiosk. © Weg van Wetteren

Historische kiosk restaureren kost 10.000 euro

WetterenHet lokaal bestuur van Wetteren bekijkt om de historische groen-gele kiosk te restaureren. Volgens de huidige offerte zou dit 10.000 euro kosten. 

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Nieuwe trage wegenkaarten leiden je langs vier gloednieuwe wandelroutes in en rond Wetteren
  Wetteren/Smetlede/Wichelen/Serskamp

  Nieuwe trage wegenkaar­ten leiden je langs vier gloednieu­we wandelrou­tes in en rond Wetteren

  Omdat fietsen en wandelen sinds één jaar zowat onze nationale sporten zijn geworden, friste het lokaal bestuur van Wetteren haar Trage Wegen Wandelkaarten op en vormden ze vier gloednieuwe wandelingen boven op de vijf bestaande. Vanaf morgen kan je de Wandelkaart Noord en Wandelkaart Zuid gratis downloaden of op papier aankopen aan 5 euro per set. Wij zetten alvast de vier nieuwe routes hieronder in de kijker. Ook helemaal gratis.
 1. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den

 2. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League