De Biezeweg in Kwatrecht.
Volledig scherm
De Biezeweg in Kwatrecht. © Didier Verbaere

Grote rioleringswerken in industriepark Kwatrecht starten op 25 januari en duren net geen 2,5 jaar

WetterenAquafin, het Agentschap Wegen en Verkeer en Wegenwerken De Moor starten in Wetteren op maandag 25 januari met grootschalige riolerings- en wegenwerken in het industriepark van Kwatrecht. De werken zullen net geen 2,5 jaar duren.

 1. Oppositiepartij CD&V vindt meerjarenplan gemiste kans en ziet gigantische stijging van schuldgraad
  Berlare

  Oppositie­par­tij CD&V vindt meerjaren­plan gemiste kans en ziet giganti­sche stijging van schuld­graad

  Voor oppositiepartij CD&V is de meerjarenplanning die begin dit jaar beslist werd werd voorgesteld door het gemeentebestuur een gemiste kans. De partij hoopte dat de planning de gemeente zou klaar maken voor de toekomst. “Maar dat is niet het geval. Bovendien zien we een stevige stijging van de schuldgraad per inwoner tot 2.383,21 euro in 2024", vertelt Steven Baeyens (CD&V).
 2. Gemeente gaat niet in op voorstel om bedrijfsbelasting voor getroffen handelaars te schrappen: “Maar we gaan wel alle mogelijke steunmaatregelen herbekijken”
  Wetteren

  Gemeente gaat niet in op voorstel om bedrijfsbe­las­ting voor getroffen handelaars te schrappen: “Maar we gaan wel alle mogelijke steunmaat­re­ge­len herbekij­ken”

  Het gemeentebestuur van Wetteren gaat niet in op een voorstel van raadslid Wouter Bracke (VB) om de bedrijfsbelasting voor ondernemingen meteen te schrappen. “We gaan eind maart met alle fracties alle mogelijke steunmaatregelen opnieuw bekijken”, wimpelde burgemeester Alain Pardaen (CD&V) de vraag af.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo