Benzinestation Total wil de grootste Lotto inzet verwezenlijken. Uitbater Dries Verschelden zoekt 100 tot 300 spelers
Volledig scherm
Benzinestation Total wil de grootste Lotto inzet verwezenlijken. Uitbater Dries Verschelden zoekt 100 tot 300 spelers © Jan De Meuleneir/Photo News

Gezocht: 300 Lottospelers. Inzet: 18.773,25 euro. Mogelijke winst: 9 miljoen euro

Het Total tankstation en Lotto speelpunt aan de Oosterzelesteenweg in Wetteren is op zoek naar honderd tot driehonderd gelukszoekers om samen deel te nemen aan drie extra Lotto trekkingen in december. In totaal is er 9 miljoen euro te verdelen. Inzet van de grote speelpot in Wetteren is 18.773,25 euro. Mogelijks de grootste inzet in Oost-Vlaanderen.

3 reacties

 • Bruno Stevens

  1 jaar geleden
  En wat als hij niet uit komt? Overdracht naar januari en terug 300 mensen zoeken?
 • pattie dellbroek

  1 jaar geleden
  Men koopt hier voor 6.256.25 eu loten of 5.005 loten: 1 kans op 1.600 om de jackpot te winnen. Als ze de 3 miljoen winnen en ze zijn ALLEEN-winnaar en ze zijn met 300 spelers die elk evenveel hebben ingezet dan winnen ze elk 10.000 euro. ja zeg!
 • jan De Borger

  1 jaar geleden
  Hij wint zeker, 18773 euro x 6% commissie......
 1. “We zetten de familietraditie verder.” Vier vrouwen aan het hoofd van jeneverstokerij Van Damme na de plotse dood van stoker Ludo
  PREMIUM
  Balegem

  “We zetten de familietra­di­tie verder.” Vier vrouwen aan het hoofd van jeneversto­ke­rij Van Damme na de plotse dood van stoker Ludo

  Zes maanden na de plotse dood van haar man Ludo, stoker van de Balegemse jenever, poken Dominique (57) en haar dochters Ilse (30), Eva (31) en Sofie (33) nu eigenhandig het vuur van de stoomketels opnieuw op om de geestrijke drank te distilleren. De familietraditie die al 160 jaar standhoudt krijgt dus een vervolg. De vrouwen van de stokerij vertellen hoe ze het werk van Ludo verder zetten.
 2. Achiel (81) vertelt over Senegalese genezer Mamadou uit Roubaix: “Hij beïnvloedde ook het leven van heel wat Wetteraars”
  Massemen

  Achiel (81) vertelt over Senegalese genezer Mamadou uit Roubaix: “Hij beïnvloed­de ook het leven van heel wat Wetteraars”

  La Trois (RTBF3) zendt zaterdagavond de documentaire ‘Mamadou de Roubaix’ uit over het leven van de legendarische Afrikaanse genezer. Een reportage waar hoogstwaarschijnlijk ook heel wat Wetteraars naar uitkijken. In de jaren ‘70 en ‘80 trokken immers heel wat inwoners mee naar Noord-Frankrijk in het zog van Achiel De Vuyst (81) uit Massemen. Zijn zoon werd er van helse pijnen bevrijd door Mamadou.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven