Platina koppel in Wetteren.
Volledig scherm
Platina koppel in Wetteren. © Glenn Coessens

Gerard en Georgette vieren 70ste huwelijksverjaardag nadat ze elkaar al schaatsend leerden kennen

WetterenGerard Van Cauter (93) en Georgette Buyst (90) vierden vandaag in Wetteren hun platina huwelijksverjaardag en zijn maar liefst 70 jaar gehuwd. In goeie en kwade dagen zoals dat heet. Dat deden ze met gelukwensen van het Koningshuis, hun drie dochters, vijf kleinkinderen en vier achterkleinkinderen.

  1. VAKANTIETIPS VOOR DE THUISBLIJVERS. Wakeboarden (ook voor ‘dummies’) in Destelbergen: “Dit leer je snel en het is echt leuk om te doen... eens je rechtstaat op dat bord”
    PREMIUM
    Gent / Destelbergen

    VAKANTIE­TIPS VOOR DE THUISBLIJ­VERS. Wakeboar­den (ook voor ‘dummies’) in Destelber­gen: “Dit leer je snel en het is echt leuk om te doen... eens je rechtstaat op dat bord”

    Zit jij vandaag niet ergens op een strand in Turkije? Staat je tent gewoon in je tuin en niet op een camping in Zuid-Frankrijk? Geen Oostenrijkse koeien die je ‘s ochtends wakker loeien? Geen nood. Ook in Vlaanderen kun je heerlijk met vakantie. Onze regiojournalisten testen de leukste uitstapjes voor jullie uit. Vandaag: wakeboarden aan een kabel op het Damslootmeer naast de E17 in Destelbergen, bij Wakepark Gent.