Kerkhof Wetteren
Volledig scherm
Kerkhof Wetteren © Didier Verbaere

Gemeente pakt sluikstort op begraafplaats centrum aan: “Met kleinere afvalcontainers en instructies"

WetterenHet lokaal bestuur van Wetteren probeert een nieuwe opstelling van de afvalcontainers uit op de centrale begraafplaats om sluikstort van huisafval tegen te gaan. De begraafplaats in het centrum kwam bij een bevraging naar voor als één van de grote probleemplaatsen voor sluikstort.

  1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
    Livios

    Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

    Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.