De Molenakkerweg in Wetteren.
Volledig scherm
De Molenakkerweg in Wetteren. © Didier Verbaere

Gemeente herstelt private Molenakkerweg

De gemeente Wetteren gaat de putten aan de rand van de Molenakkerweg herstellen. De straat mag dan wel op privaat domein liggen, toch zal de gemeente de putten vullen waar nodig.

1 reactie

 • DIRK RASSCHAERT

  1 jaar geleden
  Ja, als men de andere straten afsluit moet men wel langs daar. Wetteren staat tegenwoordig regelmatig stil en dit zal de volgende jaren niet veel veranderen vrees ik. Met al die grote plannen die klaarliggen, of verondersteld worden van.
 1. Treinramp Wetteren herdacht met sobere bloemenkrans. Na acht jaar is het enkel nog wachten op de afhandeling van de burgerlijke rechtszaken.
  Wetteren/Schellebelle

  Treinramp Wetteren herdacht met sobere bloemen­krans. Na acht jaar is het enkel nog wachten op de afhande­ling van de burgerlij­ke rechtsza­ken.

  De treinramp 2013 in Wetteren werd deze ochtend herdacht met het neerleggen van een bloemenkrans en één minuut op de plaats van de ramp. In de nacht van vrijdag 3 op zaterdag 4 mei denderde acht jaar geleden een goederentrein van de sporen aan de Warandestraat. De daaropvolgende giframp kostte het leven aan één inwoner.
 1. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas

 2. Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan
  Play

  Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan