Finalist Mister Gay Belgium Louis hijst regenboogvlag in Wetteren

WetterenAan het Sociaal Huis in Wetteren heeft Luís Tavares da Silva de regenboogvlag gehesen op de Internationale Dag Tegen Holebifobie en Transfobie in aanwezigheid van personeel, burgemeester Alain Pardaen en Jan Tondeleir, schepen voor gelijke kansen. Luis is één van de 12 finalisten van Mister Gay Belgium.

 1. Alain Pardaen neemt afscheid van het politieke leven met onthulling staatsieportret: “Voor altijd in mijn hart”
  PREMIUM
  Wetteren

  Alain Pardaen neemt afscheid van het politieke leven met onthulling staatsie­por­tret: “Voor altijd in mijn hart”

  Met een krop in de keel en een hand op het hart nam Alain Pardaen (60) vandaag afscheid van het politieke leven als burgemeester van Wetteren. Ruim 12 jaar leidde hij de gemeente. Collega-burgemeesters, personeel, raadsleden en oud-raadsleden, vrienden en familie bedankten hem met een minutenlange staande ovatie. Kunstenaar Ronny Roels mocht zijn staatsieportret onthullen dat wordt opgehangen in de hal van het oude gemeentehuis.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?