Hubert Keuppens heeft een expositie rond openbare verlichting samengesteld.
Volledig scherm
Hubert Keuppens heeft een expositie rond openbare verlichting samengesteld. © Didier Verbaere

Erfgoeddag baadt dit weekend in het licht met als thema “De Nacht”: Heemkundig museum belicht de geschiedenis van de openbare verlichting

WetterenErfgoeddag op zondag 25 april heeft als thema De Nacht en in Wetteren baadt dit in het licht met een uitzonderlijke tentoonstelling over de openbare verlichting sinds 1800. Hubert Keuppens (67) dook in het verleden en verzamelde heel wat opmerkelijke objecten en weetjes.

 1. Orfee (30) en Stephane (30) van café Wauters klaar voor heropening: “Genoten van de rust en onze pasgeboren dochter, maar blij dat we onze stamgasten terug zullen zien”
  PREMIUM
  Lede

  Orfee (30) en Stephane (30) van café Wauters klaar voor heropening: “Genoten van de rust en onze pasgeboren dochter, maar blij dat we onze stamgasten terug zullen zien”

  Het terras van de gewezen brouwerij en het gelijknamige populaire café Wauters in de Molenberstraat in Lede zal zaterdagmiddag en -avond bij mooi weer zonder twijfel aardig vol lopen. “We kijken er echt naar om uit stamgasten terug te zien”, vertellen Orfee en Stephane. Toch was de lockdown ook een beetje een zege. “We zijn mama en papa geworden van een flinke dochter en dankzij de lockdown waren we allebei thuis en konden we samen voor haar zorgen.”
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing