In Wetteren start op 1 december de eindejaarsactie van zo'n 70 handelaars
Volledig scherm
In Wetteren start op 1 december de eindejaarsactie van zo'n 70 handelaars © Didier Verbaere

Eindejaarsactie in Wetteren brengt ook handelaars weer samen

Voor het eerst in jaren slaan ruim 70 handelaars uit Wetteren centrum maar ook de deelgemeentes de handen in elkaar voor een gezamenlijke eindejaarsactie. Vanaf 1 december is er ruim 3.000 euro aan waardebonnen te winnen.

1 reactie

 • Michel Troch

  1 jaar geleden
  T’is te hopen dat ze dan ook de centrumstraten weer wat verlichten en gezellig maken, want de laatste jaren was alles op de markt geconcentreerd! Van city marketing kennen ze in Wetteren duidelijk geen bal
 1. 622.000 mensen volgen zijn kippenfilmpjes, in eerste boek verklapt Sander (29) zijn tips voor beginners: “Als kippen zich vervelen, kunnen het kannibalen worden”
  PREMIUM
  Wetteren

  622.000 mensen volgen zijn kippenfilm­pjes, in eerste boek verklapt Sander (29) zijn tips voor beginners: “Als kippen zich vervelen, kunnen het kannibalen worden”

  Met filmpjes over zijn kippen heeft Sander Bauwens (29) uit Wetteren al enkele jaren een van de best bekeken YouTubekanalen in België. De teller staat intussen op 622.000 volgers en 255 miljoen hits. Alles ging zo goed dat zijn kippenvideo’s zijn inkomen werden, maar toen kwam corona... Met zijn ‘Zakboek voor de kippenhouder’ schreef hij nu zijn eerste boek. “De nieuwe Lieven Scheire van de kippenliefhebber? Daar zeg ik geen nee tegen”, lacht Sander. Voor ons verklapt hij al enkele handige tips.
 1. Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval
  Play
  bizar

  Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?